Zandvoort


strandtent.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zandvoort
Que Pasa
Spreek je moerstaal is een initiatief om iedereen een normaal nederlandstalig internetadres te geven. om dit initiatief te laten slagen hebben we al meer dan 1000 domeinnamen vastgelegd die u gratis kunt gebruiken als e-mail en als homepage adres. uw e-mail adres wordt dan bijvoorbeeld jan@benik.nl en uw homepage adres http://jan.benik.nl.
http://quepasa.zandvoortnet.nl/

Seagull
Seagull
http://www.strandpaviljoen-seagull.nl/

Sunset
Sunset
http://www.sunset14.nl/

The Spot
The Spot
http://www.gotothespot.com

Gerelateerd
 • Woodstock69 is de beste strandtent van 2013
  Woodstock69 in Bloemendaal is de beste strandtent van 2013. Dat blijkt uit de Nationale Strandten-tentest van Nieuwe Revu die deze week verschijnt.
 • Regio verdeeld over zonne-energie in strandtent
  Een biertje op het terras bij Egmond aan Zee gekoeld door de zon. Het zou in de toekomst zomaar kunnen. Er is namelijk een nieuw plan om energie met zonnepanelen op te wekken bij de strandtenten.
 • De Staat beste strandtent van Nederland
  Volgens de Nieuwe Revu is de bediening van De Staat goed, de aankleding origineel en de menukaart 'ouderwets verrassend'. Whoosah in Scheveningen staat op twee in de lijst met 15 beste ... - De Staat beste strandtent van Nederland - Nieuws, Nederland
 • Strandtenten jaar rond open: extra licenties hebben iets w..
  De voorbereidingen voor het nieuwe toeristenseizoen zijn alweer volop bezig. Op 1 februari kon in Katwijk begonnen worden met de opbouw van de strandtenten. Dat gebeurt dan ook, met groot materieel. De eerste funderingen voor een zonnig zomerseizoen zijn inmiddels gelegd. De bevoorradingsweg zijn we helaas kwijt. De afrastering is opgeschoven naar voren en daarmee is de zeereep een aantal meters verbreed. Jaar rond open Voor het eerst mogen de strandpaviljoenhouders - uiteraard op eigen risico - het hele jaar op strand blijven staan. Daarvoor moet wel een vergunning worden aangevraagd en dat is door twee strandpaviljoenhouders gedaan: Het Strand en Het Strandhuis (Benny’s Beach) hebben inmiddels toestemming voor een jaar rond exploitatie. Er gelden wel andere eisen dan wanneer een paviljoen uiterlijk 1 november weer wordt opgebroken. Zo moet er een paalfundering zijn en vindt een akoestisch onderzoek plaats om overlast uit te sluiten. Licenties voor besloten feest Elke strandpavi...
 • Strandtent Peukie viert drie jubilea in een keer
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.

 • Privacybeleid